CATALÀCASTELLANOENGLISHFRANCÈSITALIÀ
Dijous 18 abril 2024
 

Turisme

Producte turístic

 • Creació d’un producte turístic a partir d’un recurs
  Digueu-nos quin és el vostre recurs i nosaltres el transformarem en un producte turístic, orientat cap a un determinat mercat i pensat per ser comercialitzat pels canals apropiats.
   
 • Conceptualització i desenvolupament de productes turístics singulars i innovadors
  Actualment el mercat demana productes turístics nous, diferents, que sorprenguin i suposin una experiència única i memorable. A el Generador tenim un rebost ple d’idees innovadores per crear noves fórmules de producte turístic que, per la seva singularitat, puguin generar l’atenció mediàtica que n’afavoreixin el seu posicionament en el mercat.
   
 • Aplicació de les noves tecnologies a l’oferta turística
  És evident que els hàbits del mercat turístic, i la seva gestió, han canviat. Les noves tecnologies n’han estat les principals responsables i l’oferta turística no pot ignorar-ho. Per això us proposem la incorporació d’aquestes tecnologies tant en el disseny i format del producte turístic, en els canals de la seva difusió i també en els de la pròpia organització responsable.
 • Conceptualització i implementació de rutes i itineraris turístics
  Dissenyem aquelles rutes i itineraris que posen en valor els vostres recursos turístics i el vostre territori.
 • Disseny de paquets turístics a mida per a organitzacions, grups, o agències de viatges
  Us preparem el programa de viatge somniat per aquells col•lectius més exigents, per a grups amb centres d’interès molt específics i que no es troben al mercat. Muntats explícitament per a l’ocasió, incorporant els llocs i els esdeveniments més adequats per a les dates del viatge i les característiques del grup. Viatges realment fets a mida i irrepetibles.
 • Organització de viatges didàctics per a centres educatius, universitats o entitats culturals
  Teniu previst de fer un viatge amb continguts educatius i culturals ? No ho dubteu, deixeu-ho a les nostres mans. Digueu-nos quin és el projecte curricular que treballeu o quin és el vostre centre d’interès i us farem la proposta desitjada.
 
el generador
Projectes turístics i culturals
C/ Doctor Calsina, 264, 2n Terrassa 08223 Barcelona
Tel.:+34 655 48 20 27 | info@elgenerador.cat
Empresa adherida:
Membre de: