CATALÀCASTELLANOENGLISHFRANCÈSITALIÀ
Dijous 18 abril 2024
 

Qui som?

Amb una experiència de vint-i-set anys com a professional en el món del turisme i la cultura,  Josep M Pey l’any 2011 va posar en marxa El Generador, per generar energia, idees i solucions per als vostres projectes turístics i culturals.

 

Des del 2024, Salvador Barcons, professional del turisme ha agafat el relleu i gràcies als seus coneixements és qui lidera actualment aquest projecte, encara amb l’acompanyament de Josep Maria Pey.

 

El Generador  posa a la vostra disposició un equip d’especialistes que compten amb un reconegut prestigi professional, tant en el sector privat com en el públic.

  

En El Generador hi trobareu el consultor de confiança. Som la font d’idees innovadores que posicionaran la vostra organització i els gestors adients per assolir els objectius dels vostres projectes.

A El Generador ens agrada compartir amb els clients la nostra creativitat i coneixements. Sentim els vostres projectes com a propis, i ens hi aboquem amb total dedicació per tal d’assolir els millors resultats. Perquè el vostre èxit és el nostre èxit.


Engegueu El Generador per a vosaltres !
 

 
 
  Quin generador us cal?  
   
 
 
 
 
 
 

 

 
el generador
Projectes turístics i culturals
C/ Doctor Calsina, 264, 2n Terrassa 08223 Barcelona
Tel.:+34 655 48 20 27 | info@elgenerador.cat
Empresa adherida:
Membre de: