Turisme

Serveis per a organitzacions turístiques

 • Gestió de projectes, de productes i de recursos turístics
  Heu de gestionar un projecte, determinats productes o recursos turístics? Feu-ho sense haver de fer créixer l’estructura de personal de la vostra organització. Nosaltres posem la nostra experiència en gestió de projectes a la vostra disposició.
 • Creació, dinamització i gestió de xarxes turístiques
  Avui dia el networking, o treball en xarxa, és vital per a qualsevol organització o projecte. Cal estar interconnectats. Nosaltres us podem organitzar les xarxes més adequades per a vosaltres. I si voleu, també us les podem gestionar.
 • Dinamització turística d’organitzacions i destinacions
  Ens cuidem de dinamitzar, amb accions atractives i interessants, la vostra oferta turística.
 • Gestió de plans de dinamització i de foment turístic
  Posem a la vostra disposició la nostra experiència en la gestió de projectes tan complexos com aquests, que cal executar en unes condicions i terminis molt concrets, i que requereixen d’un gran coneixement dels seus mecanismes burocràtics i administratius.
 • Estratègies de posicionament per a organitzacions i projectes
  Us ajudem a fer visible i posicionar les vostres organitzacions i projectes, tant a la xarxa digital com sobre el terreny.
 • Sistemes d’indicadors i anàlisi de dades de visitants
  Per poder establir estratègies adequades, cal establir sistemes d’indicadors que ens facilitin les dades que ens interessen. Us ajudem a implantar les metodologies i els sistemes apropiats.
 • Servei de premsa
  Us podem oferir el servei de recull de premsa, ja sigui de forma puntual per a un acte concret, o bé de forma continuada per a la vostra organització. 

  D’altra banda, també us podem oferir els serveis d’oficina de premsa per a l’organització d’esdeveniments concrets, tramitant notes i dossiers de premsa, convocatòries, rodes de premsa, etc.
 
el generador
Projectes turístics i culturals
C/ Doctor Calsina, 264, 2n Terrassa 08223 Barcelona
Tel.:+34 655 48 20 27 | info@elgenerador.cat
Empresa adherida:
Membre de: