Turisme

Estudis i plans estratègics

 • Potencialitat turística de recursos i territoris
  Voleu saber quin és el potencial turístic que teniu ? Nosaltres us farem l’estudi que identificarà els vostres recursos turístics i la seva potencialitat.
   
 • Estudis de públics i mercats
  És important tenir clar a qui volem adreçar la nostra oferta turística i també quina resposta en podem esperar. Des d’el Generador us podem fer l’estudi que ens faciliti les dades orientatives.
   
 • Plans de dinamització i de foment turístic
  Els ajuts per dur a terme plans de dinamització i de foment turístic d’un territori, són instruments força interessants i que aporten uns recursos molt valuosos. Però aconseguir-los no és fàcil. Per a això cal dissenyar unes candidatures molt ben pensades i treballades, que apleguin el màxim de criteris requerits en les respectives convocatòries. Us oferim la nostra experiència per preparar projectes tan complexos com aquests
   
 • Comercialització de productes o destins turístics
  La comercialització és sempre el repte pendent ! Sovint passa que som capaços de definir rutes o crear productes turístics força interessants, però no sabem com vendre’ls. Us ajudarem a posar-los en el mercat.
 • Màrqueting i comunicació
  L’oferta turística és immensa, i la lúdica en general encara més! Deixeu-nos que us ajudem a fer visible la vostra i donar-la a conèixer.
 • Avaluació d’organitzacions i projectes
  “Renovar-se o morir”... diuen. La veritat és que, en un entorn que contínuament està canviant, és cabdal revisar sovint si fem les coses prou bé. I això és més difícil fer-ho només des de dins. De la mateixa manera, si parlem de projectes nous, és fàcil que tinguem dubtes de si ho encarem adequadament. 

  En ambdós casos, nosaltres us oferim una visió externa per tal d’analitzar-ho d’una forma més objectiva.

 

 
el generador
Projectes turístics i culturals
C/ Doctor Calsina, 264, 2n Terrassa 08223 Barcelona
Tel.:+34 655 48 20 27 | info@elgenerador.cat
Empresa adherida:
Membre de: