CATALÀCASTELLANOENGLISHFRANCÈSITALIÀ
Mercoledi 24 luglio 2024
 

Viaggi

Grandi viaggi di turismo culturale

El Generador hem pensat que valia la pena aprofitar el nostre coneixement i experiència en el món del turisme cultural, així com els contactes que tenim amb magnífiques agències de viatge receptives de diferents destinacions, i experts en diferents matèria, per posar a la vostra disposició un seguit de propostes de viatges culturals, que siguin veritables experiències immersives en temàtiques concretes, en les quals s’entri en contacte amb els habitants del lloc visitat,  anant a llocs autèntics i sovint poc turístics, però amb un alt interès per qui té l’esperit de viatger. Això implica que els grups que farem  aquests viatges no seran mai superiors a 20 persones, de qui esperem aquest tarannà de voler imbuir-se de l’essència més real del lloc visitat.

 
Naturalment, en aquests viatges tampoc obviarem algunes de les icones més representatives dels llocs visitats, que complementaran el viatge temàtic.
Consulteu la nostra programació de viatges de turisme industrial que us proposem i també podeu demanar-nos el vostre viatge a mida.
 
 
Paisatge industrial italià
Del 22 al 27 de setembre (6 dies, 5 nits)
Per als amants del turisme industrial us proposem un viatge pel Veneto i l’Emilia-Romagna, per veure el Bel Paese, amb una mirada diferent de l’habitual, tot i que sense deixar de ser  la Itàlia seductora de sempre. 
Estarem a Venècia, però no trepitjarem ni la Piazza San Marco, ni el Ponte de Rialto, ni veurem el Dei Sospiri. Però veurem un dels darrers mestres d'aixa que fa i arregla les tradicionals góndoles. Descobrirem el vincle dels Fortuny amb "la Serenissima". També visitarem fàbriques de paper artesanal, el museu de la tipografia, amb demostracions incloses. Passejarem per les encisadores poblacions de Bassano del Grappa, Ferrara i Asolo. Visitarem productors de grappa i prosecco, i torradors centenaris de cafè, de qui provarem els seus excel·lents productes, tan representatius d'Itàlia.
Veurem la "Manchester italiana", a Schio i "la Rossa" Bolonya amb el seu Museu del Patrimoni Industrial i el Districte Cultural, creat a partir d'edificis de patrimoni industrial . Tampoc no hi faltaran les visites a les marques emblemàtiques del món del motor com són Ducati o Ferrari. 
I també descobrirem com l'escultor Canova creava les seves escultures, presents en museus de tot Europa.
 
No us ho rumieu massa, perquè el viatge està limitat a 15 persones
 
Consulteu programa de viatge, clicant sobre la imatge
 
 
 
 
 
Turisme industrial al País Valencià
A petició, d’abril a setembre (6 dies, 5 nits)
 
Us proposem un viatge pel País Valencià, fent una immersió en la seva oferta de turisme industrial, tant patrimonial històric com d’indústria viva.
 
Visites exclusives, de la mà dels responsables dels espais visitats i d’especialistes en patrimoni industrial. A l’igual que el guia que us acompanyarà durant tot el viatge.
 
Un bon programa de visites, on també gaudireu del bon menjar tradicional de la terra i amb bons allotjaments, cosa que sens dubte us deixarà un record inoblidable de l'experiència.
 
 
Consulteu programa de viatge, clicant sobre la imatge
 
 
 
 
 
 
”Made in Bulgaria”
 
A petició (6 dies, 5 nits)
Un viatge a la Bulgària més autèntica, amb l’eix temàtic del turisme industrial, visitant els llocs més emblemàtics del país balcànic, alhora que contactarem amb persones locals per conèixer com fan alguns dels productes més genuïns del Made in Bulgària.
Consulteu programa de viatge, clicant sobre la imatge
 
 
 
 
 
Per a més informació i reserves:  info@elgenerador.cat  tel: 675 684 464

 

 
el generador
C/ Doctor Calsina, 264, 2n Terrassa 08223 Barcelona
Tel.:+34 655 48 20 27 | info@elgenerador.cat
Azienda associata a:
Membro di: