CATALÀCASTELLANOENGLISHFRANCÈSITALIÀ
Dijous 29 febrer 2024
 

Turisme industrial

Serveis de turisme industrial en general

 • Consultoria i assessorament en turisme industrial
  La nostra experiència en turisme industrial, i el seu coneixement, ens permet donar-vos el millor assessorament en aquest camp.
 • Estudi i diagnòstic del potencial del turisme industrial d’un recurs o territori
  Desconeixeu si teniu algun recurs per promoure el turisme industrial ? En desconeixeu quin és el seu potencial? A el Generador us farem l’estudi i el diagnòstic que us ho aclareixi.
 • Organització de viatges d’aprenentatge (benchmarking) de bones pràctiques i de coneixement de l’oferta de turisme industrial
  Teniu algun projecte de turisme industrial entre mans i voleu millorar-lo o posicionar-lo ? El millor per aconseguir-ho és aprendre de les experiències dels altres que ho fan millor.
  Nosaltres us podem planificar i organitzar un viatge d’estudis per conèixer les millors bones pràctiques del sector.
 • Organització de viatges de temàtica industrial per a empreses, estudiants, convencions i congressos, associacions culturals, agències de viatges...
  Us organitzem el viatge a mida ideal, atenent els vostres centres d’interès i les característiques del vostre grup. Podem encarregar-nos únicament dels llocs de turisme industrial que voleu visitar, o bé de tota la logística : transports, allotjament, àpats...
 • Organització de jornades, conferències o congressos
  Si voleu organitzar alguna jornada, conferència o activitat on la temàtica central sigui el turisme industrial, nosaltres podem buscar-vos els ponents més adients, organitzar el programa més interessant o cuidar-nos de fins l’últim detall per tal que tot l’esdeveniment sigui un èxit. Aprofiteu la nostra especialització en aquesta temàtica !
 • Classes de turisme industrial per a graus, postgraus i màsters de turisme (escoles de turisme, universitats, cursos d’estiu)
  El turisme industrial, és una variant de turisme cultural encara poc conegut i mal explicat. No només en l’àmbit general, sinó fins i tot en el de formació turística. Ja fa temps que universitats com la de Barcelona o l’Autònoma de Madrid –entre d’altres centres- compten amb nosaltres per cobrir aquesta llacuna en els seus postgraus i cursos d’estiu.
 • Conferències i sessions de divulgació del turisme industrial com element de dinamització econòmica i cultural
  Encara hi ha un gran desconeixement del concepte “turisme industrial” i de l’atractiu que aquest atresora. Així mateix, són moltes les administracions que disposen d’aquest recurs i n’ignoren els seus efectes com actiu dinamitzador de l’economia i promoció del territori. Deixeu que us ho expliquem!

 

Turisme Industrial
 
el generador
Projectes turístics i culturals
C/ Doctor Calsina, 264, 2n Terrassa 08223 Barcelona
Tel.:+34 655 48 20 27 | info@elgenerador.cat
Empresa adherida:
Membre de: